Sylvester Stallone şi-a rupt gâtul pe platourile de filmare

Actorul Sylvester Stallone a suferit o fractură în zona gâtului în timp ce filma o scenă de acţiune din lungmetrajul "The Expendables" împreună cu luptătorul profesionist de wrestling "Stone Cold" Steve Austin, informează thesun.co.uk.

26 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone şi-a rupt gâtul pe platourile de filmare

Sylvester Stallone şi-a rupt gâtul pe platourile de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sylvester Stallone, în vârstă de 63 de ani, a fost operat la puţin timp după acest accident, medicii introducându-i o placă de metal în zona gâtului pentru a-i consolida vertebrele cervicale.

"Scena în care jucam alături de «Stone Cold» Steve Austin a fost atât de violentă, încât am suferit o fractură în zona gâtului. Nu glumesc. Nu am spus nimănui acest lucru, însă a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală foarte serioasă după aceea. Acum am o placă de metal în zona gâtului", a mărturisit Stallone pentru revista FHM.

Filmul "The Expendables" are o distribuţie de invidiat, din care fac parte Sylvester Stallone, care este şi regizorul peliculei, "Stone Cold" Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham şi Dolph Lundgren. Din distribuţie a făcut parte şi Brittany Murphy, actriţa decedată în luna decembrie, la vârsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac.

Filmările au avut loc în Brazilia, în primăvara anului 2009, iar pelicula va fi lansată pe 20 august, anul acesta.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici