Sylvester Stallone şi fraţii Klitschko vor produce un musical inspirat din filmul "Rocky"

Actorul Sylvester Stallone şi fraţii Klitschko - Vladimir şi Vitali - vor produce un musical inspirat din filmul "Rocky", care va avea premiera în Germania, în noiembrie 2012.

250 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone şi fraţii Klitschko vor produce un musical inspirat din filmul "Rocky"

Sylvester Stallone (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Pe coloana sonoră a acestui musical se vor afla şi câteva dintre hiturile prezente pe coloana sonoră a filmului din 1976, precum "Eye of the Tiger" şi "Gonna Fly Now", informează BBC.

"Faptul că voi vedea această poveste transpusă pe o scenă muzicală mă face foarte mândru", a declarat Sylvester Stallone.

Spectacolul va fi pus în scenă la Hamburg, iar distribuţia nu a fost deocamdată aleasă.

Publicaţia New York Times a anunţat că acest musical va fi pus în scenă, ulterior, şi pe Broadway.

Fraţii Klitschko, doi pugilişti de renume, vor coproduce acest musical cu Stallone şi îi vor antrena pe actorii din distribuţie.

Filmul original, lansat în 1976, a generat cinci continuări şi a câştigat trei premii Oscar în 1977, impunându-se la categoriile "cel mai bun regizor", "cel mai bun film" şi "cel mai bun montaj".

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici