Talk-show-ul găzduit de Alec Baldwin pe reţeaua americană MSNBC a fost anulat

Talk-show-ul nocturn găzduit de actorul Alec Baldwin pe reţeaua de televiziune americană MSNBC a fost anulat, potrivit unui anunţ făcut marţi de reprezentanţii postului.

382 afișări
Imaginea articolului Talk-show-ul găzduit de Alec Baldwin pe reţeaua americană MSNBC a fost anulat

Alec Baldwin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Emisiunea găzduită de câştigătorul premiului Emmy fusese deja suspendată pentru două săptămâni la începutul lunii, în urma insultelor adresate unui fotograf din New York, pe care un grup de apărare a drepturilor homosexualilor le-a considerat homofobe, insulte pentru care actorul şi-a cerut ulterior scuze.

"Confirmăm că emisiunea «Up Late with Alec Baldwin» nu va continua pe MSNBC", au afirmat oficialii postului şi reprezentantul actorului, Matthew Hiltzik, într-o declaraţie comună.

"Este o despărţire agreată de ambele părţi şi îi dorim lui Alec numai bine", au adăugat cei de la postul MSNBC.

Audienţa talk-show-ului a scăzut cu 40%, de la 654.000 de spectatori care au urmărit prima emisiune la jumătatea lui octombrie, la 395.000 de spectatori, la data suspendării sale de la mijlocul lunii noiembrie, conform sistemului de rating Nielsen, alcătuit de Horizon Media.

Alec Baldwin, care nu este la prima confruntare cu fotografii şi reporterii, a fost, de asemenea, ţinta criticilor în luna iunie, după o serie de postări homofobe pe platforma Twitter, îndreptate împotriva unui reporter al ziarului britanic Daily Mail.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în "Blue Jasmine" (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul "Din Roma cu dragoste" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici