Târg de Paşte, spectacole şi muzică, de vineri în parcul Cişmigiu din Bucureşti

Ateliere de creaţie, spectacole de muzică şi teatru şi produse tradiţionale româneşti se vor regăsi la Târgul "Tradiţii şi flori de sărbători", care se desfăşoară între 11 şi 21 aprilie, în parcul Cişmigiu din Capitală.

448 afișări
Imaginea articolului Târg de Paşte, spectacole şi muzică, de vineri în parcul Cişmigiu din Bucureşti

Târg de Paşte, spectacole şi muzică, de vineri în parcul Cişmigiu din Bucureşti (Imagine: Andrei Moise/ Mediafax Foto)

Primăria Municipiului Bucureşti, prin CreArt - Centrul de creaţie, artă şi tradiţie al municipiului Bucureşti, organizează în parcul Cişmigiu începând de vineri până pe 21 aprilie cea de-a cincea ediţie a evenimentului cultural "Tradiţii şi flori de sărbători".

Bucureştenii vor putea participa la ateliere de creaţie şi activităţi interactive şi să realizeze ouă încondeiate şi icoane pictate pe sticlă.

În cadrul evenimentului, vor mai fi organizate târgul şi expoziţia de iepuri şi plimbări cu ponei pentru copii.

Comercianţii şi meşterii populari care participă la târg sunt din toate colţurile ţării şi oferă vizitatorilor de la podoabe lucrate manual la obiecte meşteşugăreşti realizate din ceramică, piatră sau lemn, dar şi ouă încondeiate, decoraţiuni şi produse tradiţionale româneşti.

În foişorul din parcul Cişmigiu vor fi organizate spectacole, în zilele de 12, 13, 19 şi 21 aprilie, susţinute de cvartetele Anima şi Passiune, Corul Symbol, Grupul Mlădiţe Ilfovene din Clinceni sau actorii Teatrului Zurli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici