Târgul The ONE Scissors Day

Revista The ONE reuneşte în premieră în România cele mai renumite branduri de fashion şi beauty în cadrul unui târg ce oferă pasionaţilor de shopping o ofertă irezistibilă: preţurile sunt tăiate scurt, la jumătate.

817 afișări
Imaginea articolului Târgul The ONE Scissors Day

Târgul The ONE Scissors Day

Pe 22 septembrie, la The Ark (Uranus nr. 150), între orele 10.00 şi 20.00, The ONE vă dă întâlnire cu: Canali, Coccinelle, Distinto, Depot 96, Ermanno Scervino, Galt, Gerard Darel, happy FRIDAY, I.D. SARRIERI, Il Passo, La Perla, Lisca, Marella, Melkior, molecule-f.com, MOSCHINO, Musette, Natural Paris, Nissa, Oxette, PNK Casual, Sofiaman, Staccato, Victoria 46.

Evenimentul este dedicat cititorilor revistei care au astfel posibilitatea de a achiziţiona brandurile lor preferate la preţuri preferenţiale. Intrarea este liberă. In plus, cei care ne vizitează primesc un cadou-surpriză din partea The ONE.

Evenimentul este susţinut de NESCAFE Dolce Gusto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici