Tăriceanu îşi petrece concediul în Turcia

Premierul Călin Popescu Tăriceanu va intra începând cu acest week-end în concediu de odihnă, pe care îl va petrece cu familia în străinătate, într-o staţiune din Turcia, urmând să revină în ţară la sfârşitul săptămânii viitoare.

24 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu îşi petrece concediul în Turcia

Tăriceanu îşi petrece concediul în Turcia (Imagine: Mediafax Foto)

"Şeful Guvernului va petrece cea mai mare parte din concediu în străinătate şi, în condiţii normale, săptămâna viitoare nu va mai fi şedinţă de Guvern", au afirmat sursele.

Înainte de plecare, Tăriceanu s-a dus din nou la policlinică pentru exerciţiile medicale de recuperare, pe care le efectuează periodic, după accidentul de motocicletă suferit în 2006.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici