Tăriceanu va petrece Revelionul în străinătate

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a intrat într-o scurtă perioadă de concediu şi intenţionează să sărbătorească Anul Nou în străinătate, împreună cu familia, urmând să revină în ţară la sfârşitul primei săptămâni din anul viitor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse apropiate premierului.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu va petrece Revelionul în străinătate

Tăriceanu va petrece Revelionul în străinătate

"Spre deosebire de anii precedenţi, premierul şi-a propus să sărbătorească Revelionul într-o staţiune din străinătate", au afirmat sursele citate.

În luna august, şeful Guvernului şi-a luat câteva zile din concediul legal de odihnă, pe care le-a petrecut, alături de familie, atât în ţară, la casa de vacanţă de la Năvodari, cât şi în străinătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici