Tarja Turunen, în concert la Sala Palatului pe 11 aprilie 2013. Care e preţul biletelor - VIDEO

Cântăreaţa Tarja Turunen, supranumită "regina metalului finlandez", va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 11 aprilie 2013.

445 afișări
Imaginea articolului Tarja Turunen, în concert la Sala Palatului pe 11 aprilie 2013. Care e preţul biletelor - VIDEO

Tarja Turunen (Imagine: Iulian Chiculita/Mediafax Foto)

Concertul de la Bucureşti face parte din seria de show-uri "Beauty and the Beat Tour 2013", informează site-ul eventim.ro.

Pe scena Sălii Palatului, peste 70 de instrumentişti, membrii unei orchestre simfonice de excepţie, vor evolua alături de Tarja Turunen, cunoscută pentru calităţile vocale inconfundabile extrem de versatile. Concertul în sine este o reprezentaţie uimitoare, din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile preferinţelor muzicale ale fanilor din întreaga lume.

Preţurile biletelor variază între 90 de lei şi 245 de lei, în funcţie de categorie.

Tarja Turunen este cântăreaţă, compozitoare şi pianistă, celebră pentru faptul că a fost solista trupei de rock metal simfonic Nightwish. După ce a părăsit trupa, a lucrat la cariera ei solo şi foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicală a rock metalului internaţional.

Artista a cântat la Bucureşti la începutul acestui an şi la Sibiu, în Festivalul Artmania, anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici