Tatăl fetiţei din "Slumdog Millionaire", acuzat că a vrut să o vândă - VIDEO

Tatăl fetiţei indiene devenită vedetă a filmului "Slumdog Millionaire", acuzat că ar fi vrut să o vândă pe micuţă pentru a o scăpa de sărăcie, a negat luni informaţia apărută duminică în presa britanică.

24 afișări
Imaginea articolului Tatăl fetiţei din "Slumdog Millionaire", acuzat că a vrut să o vândă - VIDEO

Tatăl fetiţei din "Slumdog Millionaire", acuzat că a vrut să-şi vândă copilul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia potrivit căreia tatăl Rubinei Ali, în vârstă de 9 ani, ar fi încercat să-şi vândă fiica pentru suma de 20 de milioane de rupii (310.000 de euro) a apărut duminică, în publicaţia britanică News of the World.

"Informaţiile potrivit cărora aş fi vrut să o vând pe Rubina sunt nefondate", a declarat Rafiq Qureshi, tatăl fetiţei, citat de presa indiană.

"Tati mă iubeşte şi nu mă va vinde", a spus şi micuţa Rubina Ali pentru Times of India.

Rubina Ali a jucat rolul tinerei Latika în filmul "Slumdog Millionaire", regizat de britanicul Danny Boyle, recompensat cu opt premii Oscar.

News of the World explica faptul că a aflat de la un informator din Mumbai că tatăl Rubinei vrea să-i "asigure viitorul fiicei sale" printr-o adopţie şi că a fost deja abordat de o familie din Orientul Mijlociu care doreşte să o înfieze.

Un jurnalist de la News of the World s-a dat drept un şeic bogat din Dubai, emoţionat de filmul în care a jucat Rubina, şi şi-a exprimat dorinţa de a adopta fetiţa. "Nu încetau să-mi spună că «îmi vor da o recompensă mare şi că va fi bine pentru fata mea», însă am refuzat", a spus Qureshi.

Însă News of the World a publicat fotografiile tinerei actriţe, ale tatălui şi ale unchiului acesteia, alături de jurnalist, precum şi înregistrări video ale unei întâlniri în cursul căreia a fost negociată adopţia, săptămâna trecută, la un hotel din Mumbai.

"Da, ne gândim la viitorul Rubinei", ar fi declarat unchiul acesteia pentru News of the World.

Potrivit tabloidelor din Marea Britanie, Qureshi s-a plâns adesea de faptul că nu a putut beneficia de faima fiicei sale. Regizorul Danny Boyle şi producătorul Christian Colson au declarat că fetiţa, dar şi ceilalţi actori copii din film au fost plătiţi cu sume ce depăşesc venitul mediu din India şi că aceştia au mers la şcoală pentru prima oară în viaţa lor în timpul filmărilor pentru "Slumdog Millionaire". Un fond special a fost înfiinţat în beneficiul lor, din acesta urmând a fi plătite cheltuielile de şcolarizare, urgenţele medicale şi "cheltuielile de bază ale vieţii".

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici