Taylor Swift, BTS, Halsey şi Billie Eilish, marii câştigători la MTV Europe Music Awards 2019 - FOTO, VIDEO

Artiştii Taylor Swift, BTS, Halsey şi Billie Eilish au fost, cu câte două trofee, marii câştigători la gala MTV Europe Music Awards 2019, care a avut loc duminică seară, la Sevilla, Spania, potrivit televiziunii muzicale.

1031 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift, BTS, Halsey şi Billie Eilish, marii câştigători la MTV Europe Music Awards 2019 - FOTO, VIDEO

Taylor Swift, BTS, Halsey şi Billie Eilish, marii câştigători la MTV Europe Music Awards 2019 - FOTO, VIDEO

Astfel, Halsey a primit premiile pentru cel mai bun artist pop nou şi cea mai bună apariţie, iar Billie Eilish, cele pentru cel mai bun cântec, "Bad Guy", şi cel mai bun cântăreţ debutant.

Veterana Taylor Swift a primit premiile pentru cel mai bun videoclip, "Me", dar şi cel mai bun artist american, iar BTS, cele pentru cea mai bună trupă live şi cei mai mulţi fani.

Deşi Ariana Grande şi Lil Nas X conduceau în topul nominalizărilor, cu şapte, aceştia au plecat de la ceremonie cu mâna goală.

Printre alţi câştigători notabili s-a numărat Shawn Mendes, care a ratat trofeul pentru cel mai bun cântec, dar a fost recompensat cu premiul pentru ce mai bun artist.

De asemenea, trupa Green Day a obţinut premiul pentru cel mai bun artist rock.

Show-ul găzduit de Becky G a inclus interpretări live ale unor artişti precum Halsey, Niall Horan, Dua Lipa, Ava Max, Green Day.

De asemenea, starul britanic Liam Gallagher a primit premiul Rock Icon, aflat la ediţia inaugurală.

Lista completă a câştigătorilor celei de-a 26-a ediţii a MTV EMA se găseşte AICI.

Anul trecut, cântăreaţa americană Camila Cabello a fost, cu patru trofee, marele câştigător la gala MTV Europe Music Awards, care a avut loc tot în Spania, dar în Bilbao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici