Taylor Swift şi Justin Bieber, marii câştigători la Kids' Choice Awards 2012

Cântăreţii Taylor Swift şi Justin Bieber au fost marii câştigători ai galei Kids' Choice Awards 2012, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles, şi la care a participat şi prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

709 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift şi Justin Bieber, marii câştigători la Kids' Choice Awards 2012

Taylor Swift (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift a primit premiul The Big Help, în prezenţa lui Michelle Obama, care a fost deţinătoarea distincţiei în urmă cu doi ani, pentru promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor. Swift a fost premiată pentru că a promovat lupta împotriva violenţei în rândul tinerilor şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru victimele tornadelor din sudul Statelor Unite ale Americii.

Justin Bieber a primit premiul pentru cel mai bun cântăreţ, în urma votului publicului.

Printre premianţii serii s-au mai numărat Selena Gomez, care a primit trofeul pentru cea mai bună cântăreaţă, şi starurile seriei "Amurg/ Twilight" Kristen Stewart şi Taylor Lautner, care au primit trofeele pentru cea mai bună actriţă de film, respectiv, cel mai bun actor în filme de acţiune. Katy Perry a primit trofeul pentru cea mai bună voce dintr-un desen animat, iar Adam Sandler a primit premiul pentru cel mai bun actor.

"Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii" a fost desemnat filmul preferat, "SpongeBob SquarePants" - cel mai bun desen animat de televiziune, "Puss in Boots" - cel mai bun film animat.

Gala Kids' Choice Awards a fost prezentată de Will Smith.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici