Televiziunea americană AMC a comandat un al doilea sezon al serialului "Fear the Walking Dead" - VIDEO

Televiziunea americană AMC a comandat 15 episoade pentru un al doilea sezon al serialului "Fear the Walking Dead", al cărui prim sezon va avea premiera în acest an la nivel mondial, iar în România va fi difuzat din 24 august.

531 afișări
Imaginea articolului Televiziunea americană AMC a comandat un al doilea sezon al serialului "Fear the Walking Dead" - VIDEO

Televiziunea americană AMC a comandat un al doilea sezon al serialului "Fear the Walking Dead" - VIDEO (Captură video)

AMC Global, compania care distribuie televiziunea AMC, a anunţat, miercuri, că noul serial "Fear the Walking Dead" va avea 15 episoade noi în al doilea sezon, care vor fi difuzate în reţeaua AMC Global, în 2016, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Compania a comunicat recent că primul sezon al serialului "Fear the Walking Dead", care include şase episoade, va debuta simultan cu premiera la televiziunea AMC SUA, în toată lumea. În România, serialul va fi transmis pe 24 august, de la ora 04.00, fiind reluat în aceeaşi zi, de la ora 23.00.

Compania AMC Global a fost lansată la sfârşitul anului 2014 şi este prezentă în peste 125 de ţări din America Latină, Europa, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

Serialul-pereche al "The Walking Dead", cel mai urmărit show de televiziune din SUA în rândul adulţilor cu vârsta de 18-49 ani, "Fear the Walking Dead" duce telespectatorii înapoi la începuturile apocalipsei zombi, în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă.

Acţiunea se petrece într-un oraş în care oamenii vor să scape de invazie, să-şi protejeze secretele şi să-şi îngroape trecutul. O întâmplare misterioasă ameninţă să tulbure stabilitatea fragilă instaurată de consilierul şcolar Madison Clark (interpretat de Kim Dickens) şi profesorul Travis Manawa (Cliff Curtis). Pentru a avea vreo şansă la supravieţuire, familia disfuncţională trebuie fie să se reinventeze, fie să-şi accepte trecutul întunecat.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai "Fear the Walking Dead", iar David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios.

AMC Global s-a lansat la sfârşitul anului 2014 şi este disponibil în peste 125 de ţări şi teritorii din America Latină, Europa, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

AMC este unul dintre cele mai populare şi premiate branduri de televiziune, care oferă telespectatorilor programe sub sloganul "Ceva mai mult". AMC este şi singura televiziune din istorie premiată cu Emmy pentru "cel mai bun serial dramatic" patru ani consecutiv. Printre cele mai apreciate seriale originale ale AMC se numără "Mad Men", "Breaking Bad" şi "The Walking Dead".

Televiziunea AMC s-a extins la nivel internaţional în 2014, iar în Europa Centrală şi de Est a fost lansată în luna noiembrie a anului trecut.

În România, AMC Networks a schimbat imaginea televiziunii MGM în AMC la sfârşitul lui 2014.

AMC Networks International (AMCNI) - Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este una dintre cele mai importante companii internaţionale în domeniul audiovizualului şi a distribuţiei de televiziuni tematice, cu accent pe piaţa din Europa Centrală şi de Est.

Portofoliul actual al AMCNI - Central Europe include 12 branduri de televiziune din patru genuri - sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile sunt programate pentru publicul, limbile şi pieţele locale şi sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, on demand şi dispozitive mobile.

AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment pentru abonaţii din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv în Africa, Asia, Europa şi America Latină.

Pe lângă faptul că este distribuită în America de Nord, televiziunea AMC este disponibilă în peste 125 ţări şi teritorii din Europa, Asia, America Latină, Africa şi Orientul Mijlociu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici