Teo, la "De suflet": Muzica lui Mircea Baniciu mi-a fost ca o terapie

Teo Trandafir a declarat în emisiunea "De suflet", de la Pro TV Internaţional, că muzica lui Mircea Baniciu a fost pentru ea ca o terapie, cantautorul fiind şi el invitat în emisiunea prezentată sâmbătă de Dana Rogoz, informează un comunicat.

564 afișări
Imaginea articolului Teo, la "De suflet": Muzica lui Mircea Baniciu mi-a fost ca o terapie

Teo Trandafir (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax foto)

Sâmbătă, de la ora 20.30 telespectatorii din afară ţării au avut parte de o întâlnire cu totul specială în emisiunea Danei Rogoz, la Pro TV Internaţional.

Gazda "De Suflet" a românilor de pretutindeni a avut-o invitată în platou pe Teo Trandafir, care a onorat pentru prima data o invitaţie la o emisiune după reîntoarcerea în televiziune. De la experienţa prin care a trecut până la relaţia cu fiica ei, Maia, despre care spune că este "un copil înţelept, matur, poate prea matur", Teo şi Dana Rogoz au abordat mai multe subiecte.

Dana a oferit detalii din culisele emisiunii "Teo", unde a fost de mai multe ori în postura de invitat, şi a povestit că ştie că vedeta avea multe ritualuri. "Aşa este, aveam, de exemplu, o anumită rugăciune pe care o spuneam. Pe de altă parte, eram foarte nervoasă înainte de emisiune, nu puteai să vorbeşti cu mine. Oamenii ştiau asta şi mă ocoleau. Tensiunea directului este uriaşă şi sunt unul dintre puţinii oameni din România şi iată, am ajuns să mă laud, care pot duce povara unei emisiunii în direct zilnice fără nicio problemă. În ciudă faptului că în timpul ăsta s-a întâmplat să îmi moară prieteni, rude. Dar despre asta e vorba, nu interesează pe nimeni ce probleme ai tu de fapt", i-a spus Teo Danei Rogoz.

Însă, după experienţa prin care a trecut, ea spune că a înţeles un lucru: "minciuna nu îţi foloseşte la nimic, nici măcar dacă trebuie să protejezi pe cineva".

Cât despre întoarcerea ei în televiziune, Teo spune că în zona divertismentului i-ar plăcea "o emisiune ca asta". "O emisiune decentă şi frumoasă aşa cum faci tu, în care să nu fie vorba despre doamna cu nasul nu-ştiu-cum". Despre rolul Zânei Crăciun din serialul "Pariu cu viaţa" şi despre experienţa de pe platou, Teo a adăugat că este "îndrăgostită" de colegii săi. "Singura mea problemă este că în momentul în care trebuie să fiu serioasă, mie îmi vine să râd. Iura (regizorul) îmi spune: 'nu râde tu, ca să râdă cei de acasă'. Este un geniu, e sclipitor, face parte dintre acei 5 oameni cei mai deştepţi pe care i-am întâlnit în viaţa mea", îl caracterizează ea pe regizorul serialului, adăugând că "echipa e într-un mare fel". "Toţi au grijă de mine. Mă simt protejată, în siguranţă, fericită. Îi ştiu pe operatori, foarte multă lume, platourile. E ca şi cum m-am întors acasă", a spus Teo la Pro TV Internaţional.

Spre finalul emisiunii Dana Rogoz i-a făcut o surpriză care i-a adus vedetei foarte multe emoţii. Ea a stat cu ochii închişi pînă cînd invitatul a intrat în platou iar cînd i-a deschis nu şi-a putut stăpâni bucuria. Era vorba despre Mircea Baniciu, care a venit la "De Suflet" împreună cu fiica lui, care i-a fost elevă lui Teo, urmând cursurile şcolii de televiziune unde ea a predat şi unde punea adesea piese ale lui Baniciu.

Teo a cântat alături de artistul ei preferat melodiile "Himera" şi "Frunza" şi a povestit că, în perioada în care a fost bolnavă, muzica lui a ajutat-o în procesul de vindecare. "Muzică lui chiar mi-a fost terapie. Foarte puţine voci ajungeau până la mine. Se întâmpla cu Mircea Baniciu şi Dan Teodorescu. În rest nu înţelegeam ce îmi spun", le-a mărturisit ea Danei Rogoz şi lui Mircea Baniciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici