Teo Trandafir: "M-am făcut a dracului"

După ce s-a obişnuit să provoace, prin simpla sa apariţie, zâmbete în jurul său, Teo are de gând să se schimbe la 180 de grade, aşa cum îi cere noul său statut - cel de "profă" de divertisment, informează Cancan.

203 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: "M-am făcut a dracului"

Teo Trandafir: "M-am făcut a dracului" (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am semnat, dar nici mult nu mai am. E fascinant ce mi s-a propus. Să stai tu cu elevii, să le predai, să-i simţi pentru ce departament au înclinaţii şi apoi să-i vezi pe sticlă şi să zici: «Uite, este produsul meu!». De când am primit oferta, seara pun pe hârtie ideile de lecţie, iar ziua le discut cu Vlad", a declarat Teo.

Citeşte mai multe despre revenirea lui Teo în lumea televiziunii pe www.cancan.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici