Test de Ziua Femeii: Mai mulţi bărbaţi din Japonia s-au confruntat cu dureri menstruale simulate

  • Mai mulţi bărbaţi din Japonia s-au confruntat cu dureri menstruale simulate.
  • Totul în cadrul unui test organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.
  • Acesta a avut scopul de a-i face pe bărbaţi mai înţelegători cu colegele lor de serviciu.
402 afișări
Imaginea articolului Test de Ziua Femeii: Mai mulţi bărbaţi din Japonia s-au confruntat cu dureri menstruale simulate

Angajaţii de sex masculin de la o companie de telecomunicaţii din Tokyo s-au confruntat cu dureri menstruale simulate, potrivit Reuters. Testul a fost realizat cu ajutorul unui dispozitiv care a fost conectat pe abdomen şi care a transmis semnale electrice. Acestea au stimulat muşchii din zonă şi au indus senzaţia de crampe.

„Nu mă puteam mişca. M-a durut până la punctul în care nu puteam să suport. Acum înţeleg că femeile trebuie să muncească în timp ce se luptă cu această durere în fiecare lună. Este de fapt uimitor cum pot femeile să facă asta. Le respect cu adevărat", a spus Masaya Shibasaki, în vârstă de 26 de ani, după ce a folosit dispozitivul dezvoltat în comun de cercetătorii de la Universitatea Nara Women şi firma Osaka Heat Cool.

Companiile din Japonia au obligaţia legală să le acorde femeilor concediul menstrual. Cu toate acestea, regula nu se respectă şi foarte multe femei continuă să vină la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici