Tetris în variantă reală. Vezi cum se joacă

La 26 de ani după ce blocurile colorate, de diverse dimensiuni şi forme, invadau pentru prima dată ecranele calculatoarelor, cineva s-a gândit să lanseze şi varianta reală a jocului Tetris, scrie Forbes.

68 afișări
Imaginea articolului Tetris în variantă reală. Vezi cum se joacă

Tetris în variantă reală. Vezi cum se joacă (Imagine: Gândul)

Regulile sunt, însă, puţin diferite. Se joacă în 2 până la 4 oameni, fiecare cu o culoare (roşu, galben, verde sau albastru). Pe rând, fiecare jucător dă cu zarul, aflând ce tip de bloc trebuie să introducă în joc (sunt 6 forme de blocuri). Scopul este să uneşti cât mai multe blocuri de-ale tale şi să-i impiedici pe adversari să facă acelaşi lucru. Jucătorii primesc un punct pentru fiecare două blocuri unite. Jocul se termină când se umple toată tabla de joc. Adică după 15-20 de minute.

Află mai multe despre Tetris în variantă reală pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici