The City Limits: Măreţia oraşelor într-un videoclip spectaculos - VIDEO

Dominic Boudreault, un fotograf canadian, a realizat un fantastic videoclip în care a combinat imagini din mari oraşe din America de Nord. Filmul conţine imagini ale celor mai importante locuri şi monumente din Montreal, Quebec City, Toronto, New York şi Chicago, toate făcute pe timpul nopţii.

4083 afișări
Imaginea articolului The City Limits: Măreţia oraşelor într-un videoclip spectaculos - VIDEO

The City Limits: Măreţia oraşelor pusă într-un videoclip spectaculos

Dominic Boudreault s-a folosit de o cameră de înaltă rezoluţie pentru a obţine aceste imagini, pe care le-a îmbinat, obţinând o fantastică călătorie prin marile oraşe ale Americii de Nord.

Scopul artistului, aşa cum declară pe site-ul său, a fost de a arăta dualitatea dintre oraş şi natură. "Sunt într-o continuă căutare de perspective care să transmită atât frumuseţea, cât şi viteza lumii în care trăim", spune Dominic Boudreault.

Timelapse - The City Limits from Dominic on Vimeo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici