The Cure şi God Is An Astronaut concertează în Bucureşti pe 22 iulie 2019

Trupa britanică The Cure şi formaţia irlandeză God Is An Astronaut concertează în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 22 iulie 2019, potrivit organizatorilor.

428 afișări
Imaginea articolului The Cure şi God Is An Astronaut concertează în Bucureşti pe 22 iulie 2019

The Cure şi God Is An Astronaut concertează în Bucureşti pe 22 iulie 2019

În peste 40 de ani de activitate muzicală, The Cure a avut în componenţă mai mult de 13 membri, iar la evenimentul din Bucureşti de anul viitor se vor regăsi pe scenă Simon Gallup - bas, Jason Cooper - tobe, Roger O'Donnell - clape şi Reeves Gabrels - chitară, alături de celebrul solist Robert Smith.

Primul concert din cariera muzicală a trupei The Cure a strâns 1.500 de spectatori şi a avut loc în 1978. Formaţia are la activ 13 albume de studio, cu vânzări de peste 27 de milioane de copii, mai mult de 40 de single-uri, multe materiale live, valoroase coloane sonore, fiind o sursă de inspiraţie pentru multe grupuri celebre.

La începutul anilor 1990, The Cure era una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. În 1990, a primit un premiu Brit pentru videoclipul piesei "Lullaby", iar, în 1991, a primit un alt trofeu Brit pentru cea mai bună trupă. În 1992, formaţia a primit un MTV Video Music Award pentru "Friday I’m In Love".

God Is An Astronaut este considerată una dintre cele mai importante trupe din zona post-rock-ului actual. Încă de la înfiinţare, în 2002, trioul irlandez a devenit rapid un adevărat reper în spectrul trupelor din zona instrumentală, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock şi space rock şi, cel mai important, reminiscenţe din universul muzical Tangerine Dream. Au lansat de-a lungul carierei nouă albume de studio, iar cel mai recent, "Epitaph", a apărut în urmă cu câteva luni.

Biletele pentru concertul din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi pe eventim.ro, începând de marţi, de la ora 9.00, la următoarele categorii de preţuri: Diamond Circle - 390 de lei, Golden Circle - 280 de lei, General Acces/ Standing - 220 de lei, General Acces Early Bird - 170 de lei, tribună - 420 de lei.

Organizatorii anunţă şi faptul că cei care şi-au cumpărat un bilet la concertul trupei Bon Jovi, din 21 iulie, vor beneficia de reduceri la achiziţia unui tichet pentru show-ul The Cure.

Concertele sunt organizate sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions şi D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici