The Edge: Vreau ca Brad Pitt să joace rolul meu pe marele ecran (Galerie Foto)

The Edge, chitaristul trupei U2, şi-ar dori ca actorul Brad Pitt să joace rolul său pe marele ecran, în cazul în care se va realiza vreodată un film despre evoluţia formaţiei sale, informează femalefirst.co.uk.

14 afișări
Imaginea articolului The Edge: Vreau ca Brad Pitt să joace rolul meu pe marele ecran (Galerie Foto)

Vocalul şi chitaristul trupei U2, Bono (S) şi The Edge(D) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

The Edge, în vârstă de 47 de ani, îşi doreşte ca eventualul film care va prezenta evoluţia formaţiei U2 să fie realist şi să nu folosească clişeele din producţiile biografice.

GALERIE FOTO

În plus, chitaristul vrea ca celebrul actor american Brad Pitt să interpreteze rolul său. "Vrem ca filmul să fie realist, diferit de ce se face la Hollywood", a adăugat The Edge.

La rândul său, Bono, solistul trupei U2, a declarat că, în opinia lui, doar un câştigător al premiului Oscar ar putea să îl interpreteze suficient de bine pe marele ecran.

Bono a glumit în timpul emisiunii radiofonice animate de Christian O'Connell la postul Absolute Radio: "Aş vrea să fie... cine este celălalt irlandez înalt şi slab? Daniel Day-Lewis ar putea să interpreteze rolul meu".

Membrii celebrei trupe irlandeze, care au lansat al 12-lea lor album de studio, "No Line On The Horizon", au mărturisit că au fost în câteva ocazii foarte aproape să se despartă, de-a lungul anilor, de la înfiinţarea trupei, în anii '70.

Bono, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că trupa, care îi include şi pe toboşarul Larry Mullen Jr. şi pe basistul Adam Clayton, trece printr-o perioadă mai nefericită o dată "la câţiva ani".

The Edge a mărturisit, la rândul său, că "se simt astfel, probabil, o dată la fiecare 10 ani, când ajung să spună: «gata, ne-am săturat!»".

GALERIE FOTO

Citeşte şi:

U2 şi-a prezentat noul single, "Get On Your Boots"

Noul album U2, influenţat de Led Zeppelin şi White Stripes

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici