"The Late Show with Stephen Colbert": George Clooney se consideră un fel de "soţ-trofeu" pentru Amal Clooney - VIDEO

Actorul american George Clooney, invitat în prima ediţie a emisiunii de televiziune "The Late Show with Stephen Colbert", care a avut loc marţi seară, a declarat că se simte în anumite momente ca un fel de "soţ-trofeu" al soţiei sale, avocata Amal Clooney, informează dailymail.co.uk.

465 afișări
Imaginea articolului "The Late Show with Stephen Colbert": George Clooney se consideră un fel de "soţ-trofeu" pentru Amal Clooney - VIDEO

George Clooney se consideră un fel de "soţ-trofeu" al soţiei sale, Amal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prezentatorul de televiziune Stephen Colbert şi-a început noua emisiune, marţi seară, cu un invitat de marcă: actorul George Clooney. Dovedind încă o dată că are mult umor, Colbert l-a tachinat fără încetare pe Clooney, făcând numeroase glume pe seama lui, până când starul hollywoodian a făcut această dezvăluire "uimitoare", despre relaţia pe care o are cu soţia lui, Amal Clooney, o avocată specializată în apărarea drepturilor omului.

Vorbind despre relaţia de cuplu a invitatului său, Stephen Colbert i-a adresat acestuia o întrebare sub forma unei glume: "Cum este să fii însoţitorul sexy dintr-o relaţie, pentru că ea este partenerul serios din acea relaţie? Cu siguranţă ea îţi spune asta: «Vom merge să ne întâlnim cu nişte oameni extrem de inteligenţi în seara asta - aceştia nu sunt oameni din industria de divertisment. Fii strălucitor şi drăguţ»".

"În cea mai mare parte a timpului, asta fac!", a recunoscut George Clooney.

De asemenea, cunoscutul prezentator TV l-a felicitat pe George Clooney, în vârstă de 54 de ani, pentru faptul că va sărbători în curând împlinirea unui an de la căsătoria sa cu Amal, ce a avut loc pe 27 septembrie 2014, în Italia.

Profitând de ocazie, Clooney, un fost celibatar convins, a glumit la rândul său, spunând: "Unii au spus că nu va fi o căsnicie de durată".

Stephen Colbert a continuat în acelaşi registru şi l-a "admonestat" pe invitatul său de marcă pentru faptul că nu l-a invitat la nunta sa de anul trecut. Cunoscutul prezentator TV i-a oferit lui Clooney un prespapier de la Tiffany's pe care erau gravate cuvintele următoare: "Nu te cunosc!".

Stephen Colbert, fost colaborator al emisiunii "The Daily Show", a prezentat apoi propriul show TV - "Colbert Report" - înainte de a fi numit ca înlocuitor al lui David Letterman la cârma emisiunii "Late Show" difuzată de CBS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici