Thriller, tigrul lui Michael Jackson, a murit la vârsta de 13 ani

Thriller, tigrul care a aparţinut cântăreţului Michael Jackson, în perioada în care artistul american locuia în ferma Neverland, a murit din cauza unui cancer pulmonar, la vârsta de 13 ani, într-o rezervaţie pentru animale din apropiere de Los Angeles.

458 afișări
Imaginea articolului Thriller, tigrul lui Michael Jackson, a murit la vârsta de 13 ani

Thriller, tigrul lui Michael Jackson, a murit la vârsta de 13 ani (Imagine: www.accesshollywood.com)

Reprezentanţii rezervaţiei pentru animale înfiinţată de actriţa Tippi Hedren spun că tigrul Thriller, care avea vârsta de 13 ani şi o greutate de 170 de kilograme, a murit pe 11 iunie. Medicii au efectuat o autopsie, iar trupul neînsufleţit al animalului a fost apoi incinerat, informează accesshollywood.com.

Thriller şi fratele lui Sabu s-au născut în 1998 şi au trăit la ferma cântăreţului Michael Jackson până în 2006, când artistul american a părăsit Neverland. Medicul veterinar al cântăreţului a rugat-o pe Tippi Hedren să ia cele două animale la rezervaţia ei Shambala Preserve din Acton. Tippi Hedren spune că administratorii rezervaţiei au cheltuit 79.000 de dolari pentru a construi un ţarc pentru Thriller şi Sabu, pe malul unui lac, unde cele două feline au avut parte de o viaţă liniştită şi decentă.

În ciuda dragostei pe care Michael Jackson o avea pentru animale, Hedren spune că artistul nu i-a telefonat niciodată pentru a se interesa de tigrii săi şi nu i-a trimis niciodată bani pentru a contribui la întreţinerea lor.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici