Thrillerul de succes "Taken 2: Teroare în Istanbul" ar putea avea o continuare - VIDEO

Robert Mark Kamen, co-scenaristul thrillerului "Taken 2: Teroare în Istanbul", alături de Luc Besson, a dezvăluit planurile sale referitoare la lansarea unei a treia părţi a francizei, care îl are ca protagonist pe actorul irlandez Liam Neeson.

523 afișări
Imaginea articolului Thrillerul de succes "Taken 2: Teroare în Istanbul" ar putea avea o continuare - VIDEO

Thrillerul de succes "Taken 2: Teroare în Istanbul" ar putea avea o continuare

Lansat în 2008, originalul "Taken" îl avea ca protagonist pe Liam Neeson în rolul unui fost agent CIA, Bryan Mills, a cărui fiică a fost răpită de nişte traficanţi de persoane. Filmul a avut un succes de casă neaşteptat, cu încasări de peste 226 de milioane de dolari la nivel mondial. De asemenea, odată cu rolul din "Taken", Liam Neeson s-a relansat ca actor de filme de acţiune, informează nme.com.

Irlandezul a revenit în cea de-a doua parte a seriei, într-un thriller semnat de Robert Mark Kamen, care a avut premiera în cinematografe pe 5 octombrie şi care, în prima săptămână de la lansare, a ajuns pe primul loc în box office-ul nord-american. În "Taken 2" roulurile sunt inversate, Bryan Mills, personajul interpretat de Neeson, şi soţia acestuia fiind răpiţi şi apoi salvaţi de fiica lor.

Deşi Neeson afirma recent că, din punctul său de vedere, partea a doua a thrillerului este şi ultima a seriei, declaraţiile lui Kamen vin să îl contrazică. Ţinând cont de încasările surprinzătoare înregistrate de "Taken 2: Teroare în Istanbul", care a debutat pe primul loc în box office-ul nord american, cu încasări de aproape 50 de milioane de dolari, Kamen spune că se gândeşte la o a treia parte a filmului.

"Nu am început încă discuţiile despre asta, până nu am văzut cifrele încasărilor. Dar, până la urmă, ne-am gândit că nu ar fi rău şi că ar trebui să filmăm şi partea a treia. Şi Fox (distribuitorul peliculei "Taken 2", - n.r) doreşte să facem şi partea a treia", a declarat Robert Mark Kamen.

Acesta a recunoscut, însă, că o continuare a filmului de succes va trebui să urmeze un alt fir epic. "Am dat cam tot ce se putea - aşa că vom continua într-o altă direcţie. Ar trebui să fie interesant", a susţinut scenaristul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici