Tibi Scobiola intră în lupta pentru "Vocea României", marţi, la Pro TV

Tibi Scobiola intră în lupta pentru titlul de "Vocea României", marţi, în cea de-a cincea ediţie a "Audiţiilor pe nevăzute" din cadrul show-ului "Vocea României", informează Pro TV.

2063 afișări
Imaginea articolului Tibi Scobiola intră în lupta pentru "Vocea României", marţi, la Pro TV

Tibi Scobiola intră în lupta pentru "Vocea României", marţi, la Pro TV (Imagine: Pro TV)

Cea de-a cincea ediţie a "Audiţiilor pe nevăzute" de la "Vocea României" aduce suprize una după alta. Marţi, de la ora 20.15, Tibi Scobiola intră în lupta pentru titlul de "Vocea României". Cu state destul de vechi în lumea muzicală, Tibi a decis să facă un pas înainte în carieră, motiv pentru care a hotărât să participe la acest concurs. Dacă a reuşit sau nu să îi convină pe cei patru antrenori, rămâne de văzut marţi, de la 20.15.

În competiţia vocilor de la Pro TV va intra, marţi seară, şi Cristina Bondoc, finalistă a primului sezon de la "Românii au talent". Aceasta a decis să facă un nou pas în cariera ei muzicală şi a venit la "Vocea României". Care va fi reacţia antrenorilor, telespectatorii vor afla marţi seară.

Lupta pentru un loc în echipa celor patru antrenori este din ce în ce mai strânsă. Au mai rămas doar două ediţii de "Audiţii pe nevăzute", iar Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu luptă cu toate armele din dotare pentru a-şi atrage în echipă vocile dorite.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici