Tiger Woods - terapie cu soţia la clinica unde este tratat pentru dependenţă de sex

Soţia jucătorului de golf american Tiger Woods, Elin Nordegren, l-a vizitat pe soţul său la clinica unde este tratat pentru dependenţă de sex şi are speranţe că mai poate salva căsnicia de dragul copiilor, a anunţat, marţi, un site dedicat celebrităţilor.

54 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods - terapie cu soţia la clinica unde este tratat pentru dependenţă de sex

Tiger Woods - terapie cu soţia la clinica unde este tratat pentru dependenţă de sex (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Potrivit People, care se bazează pe o sursă neidentificată, Nordegren vrea să evite divorţul după ce a petrecut cinci zile cu soţul ei, ca parte a tratamentului de la Hattisburg, din Mississippi.

"Elin vrea o viaţă de familie puternică. Părinţii ei au divorţat când era un copil şi avea impresia că tatălui ei nu-i pasă de ea. Ea nu vrea să se întâmple acealşi lucru şi lui Sam şi Charlie", notează sursa citată.

Sam Alexis, fiica cuplului, are doi ani, în timp ce fratele ei Charlie Axel este de unsprezece luni.

Conform altei surse preluată de People, şi Woods îşi doreşte să rămână căsătorit cu Ellie Nordegren.

"Păstrarea unită a familiei sale este un lucru foarte important pentru Tiger, atunci el va face tot ceea ce e nevoie pentru ca Elin să nu plece cu copii", a argumentat această sursă din Florida, care nu a fost însă dezvăluită în mod specific.

La rândul ei, publicaţia US Weekly a precizat că Woods a fost presat de către soţie şi managerul său să urmeze acest program de şase săptămâni. Vizita soţiei pacientului timp de aproape o săptămână în mijlocul acestui tratament este parte a acestui tratament.

Tiger Woods, cel mai bine plătit sportiv din lume, nu are dreptul să aibă relaţii sexuale sau să joace golf pe parcursul acestei perioade de tratament, notează revista americană.

După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei. Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici