Timpul petrecut pe reţelele sociale te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus

  • Multe românce fac mişcare în casă
  • Antrenamentele se pot găsi pe Instagram
  • Ai nevoie de echipament minim
  • Poţi face mişcare la orice ora vrei
746 afișări
Imaginea articolului Timpul petrecut pe reţelele sociale te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus

Timpul petrecut pe reţelele sociale te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus

Dacă ai luat câteva kg în plus în starea de urgenţă, nu trebuie să intri în panică. Poţi face sport şi de acasă. Pe instagram găseşti antrenori de fitness care pun exerciţii complete pentru picioare, braţe sau abdomen pe pagina lor.

Mulţi oameni fac sport acasă de când s-au închis sălile de fitness. Ai nevoie doar de o saltea, două gantere şi benzi de rezistenţă. Iţi alegi un program de Instagram şi te apuci de treabă.

Alexi Ronea, antrenoare fitness, spune că foarte multe tinere cer astfel de videouri.

„Odată cu această pandemie, multe fete mi-au spus ca ar vrea antrenamente online.Am pus videouri cu exerciţii pe care le poţi face acasă, nu ai nevoie de sală. Oamenii vor să facă mişcare şi să fie mai sănătoşi. Postez săptămânal exerciţii pentru braţe, abdomen şi fese.”

Partea bună este că poţi să faci mişcare în ritmul tău, la orice oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici