Tina Turner: Beyonce nu va fi niciodata la înălţimea unui star rock 'n' roll

Tina Turner spune că, deşi Beyone Knowles este o mare cântăreaţă, aceasta nu se va ridica niciodată la înălţimea unui star rock 'n' roll.

2302 afișări
Imaginea articolului Tina Turner: Beyonce nu va fi niciodata la înălţimea unui star rock 'n' roll

Tina Turner: Beyonce nu va fi niciodata la înălţimea unui star rock 'n' roll

Autoarea hitului "Simply the Best" spune că a fost o sursă de inspiraţie pentru Beyonce, dar că fosta membră a trupei Destiny's Child nu o va egala niciodată în ceea ce priveşte talentul pur, informează femalefirst.co.uk.

Tina a declarat: "Beyonce a fost una dintre cele care stăteau în faţa televizorului când erau mici, uitându-se la mine în perioada în care cântam cu Ike (Turner, fostul soţ, n.r.) şi inspirându-se de la toate starurile epocii".

"Diana Ross a influenţat-o, eu am influenţat-o. Ceea ce-mi place la ea este că ştie ce face, şi-a făcut bine temele şi a decis să rămână elegantă. (...) Nu este rock 'n' roll - este pur şi simplu elegantă. Dacă nu cânţi rock 'n' roll din suflet, nu poţi mima. Ţinuta, mişcările, toate vin din interior", a mai spus starul.

Tina, în vârstă de 68 de ani, şi Beyonce, în vârstă de 26 de ani, au cântat împreună la cea de-a 50-a ediţie a premiilor Grammy, în februarie.

Tina a anunţat recent că va face un turneu în Marea Britanie, la opt ani după ce a afirmat că nu va mai cânta niciodată live.

Legenda muzicii americane va susţine patru concerte, începând cu martie 2009, la O2 Arena din Londra.

Tina a spus: "După ce am cântat cu Beyonce la Grammy, reacţiile au fost copleşitoare". "Peste tot oamenii mă întrebau când mă întorc cu un turneu. Deci, după ce m-am gândit bine, am anunţat un turneu american", a mai spus aceasta. "Acum, Europa îmi face cu ochiul şi nu vreau să-mi dezamăgesc fanii loiali de acolo", a adăugat starul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici