Ţinute purtate de Madonna, printre vedetele unei licitaţii organizate la Los Angeles

O colecţie de ţinute purtate de Madonna de-a lungul carierei sale în muzică şi film a ajutat la strângerea unei sume de 3,2 milioane de dolari în cadrul unei licitaţii cu obiecte ale unor celebrităţi, care a fost organizată vineri şi sâmbătă, la Julien’s Beverly Hills Gallery.

162 afișări
Imaginea articolului Ţinute purtate de Madonna, printre vedetele unei licitaţii organizate la Los Angeles

Ţinute purtate de Madonna, printre vedetele unei licitaţii organizate la Los Angeles (Imagine: HEPTA)

Potrivit bbc.com, vedeta licitaţiei a fost o jachetă purtată de Madonna în filmul "Căutând-o pe Susan/ Desperately Seeking Susan", care a fost vândută cu 252.000 de dolari.

De asemenea, celebra rochie roz purtată de cântăreaţă în videoclipul piesei "Material Girl" a fost vândută la aceeaşi licitaţie pentru suma de 73.125 de dolari.

Rochia de mireasă pe care Madonna a purtat-o la nunta sa cu actorul Sean Penn, în 1985, a fost vândută pentru 81.250 de dolari, iar o altă rochie, purtată de artistă în timpul turneului muzical "Who's that girl", a fost adjudecată pentru 50.000 de dolari.

În cadrul licitaţiei au mai fost vândute obiecte care au aparţinut cântăreţilor Michael Jackson şi Cher şi membrilor trupei The Beatles.

O pelerină roşie, care i-a aparţinut lui James Brown, a fost vândută pentru 41.600 de dolari, în timp ce o pereche de ochelari ai lui John Lennon a fost adjudecată în cadrul licitaţiei cu 25.000 de dolari.

De asemenea, un inel purtat de Elvis Presley le-a adus organizatorilor licitaţiei o sumă de 57.600 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici