"Titanic 3D", pe ecrane din aprilie 2012

O versiune 3D a filmului "Titanic" va fi lansată pe marile ecrane în 2012, a anunţat, joi, regizorul peliculei originale, cineastul canadian James Cameron, citat de Reuters.

630 afișări
Imaginea articolului "Titanic 3D", pe ecrane din aprilie 2012

O versiune 3D a filmului "Titanic" va fi lansată pe marile ecrane în 2012

Filmul "Titanic" a fost lansat în 1997 şi a avut un mare succes de public. Versiunea 3D a acestui lungmetraj va apărea pe marile ecrane pe 6 aprilie 2012, pentru a marca cei 100 de ani de la data la care celebrul pachebot şi-a început prima şi totodată ultima lui călătorie, pornind pe 10 aprilie 1912 din portul britanic Southampton, au anunţat reprezentanţii Paramount Pictures, Twentieth Century Fox şi Lightstorm Entertainment.

"Există o întreagă generaţie care nu a văzut niciodată filmul «Titanic» aşa cum a fost făcut acest film pentru a fi văzut, pe marele ecran. Iar acesta va fi un «Titanic» aşa cum nu l-aţi văzut niciodată înainte, remasterizat digital cu 4K (rezoluţie) şi convertit în format 3D", a declarat regizorul James Cameron.

"Cu puterea lui emoţională intactă şi cu noile imagini mai puternice ca niciodată, acest film va reprezenta o experienţă de proporţii epice pentru fanii lui, dar şi pentru spectatorii care îl vor vedea pentru prima oară", a adăugat regizorul canadian.

Lungmetrajul "Titanic", cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în rolurile principale, a câştigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor" (James Cameron).

"Titanic" a vândut bilete în valoare de 1,8 miliarde de dolari pe plan mondial şi a deţinut timp de foarte mulţi ani recordul de încasări, fiind depăşit abia în 2010 de blockbusterul 3D "Avatar", regizat de acelaşi James Cameron, care a obţinut încasări totale de 2,7 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici