Toboşarul trupei AC/DC, amendat pentru posesie de canabis

Phil Rudd, toboşarul trupei australiene AC/DC, a primit o amendă de 250 de dolari, după ce autorităţile din Noua Zeelandă au găsit 27 de grame de canabis pe iahtul muzicianului.

49 afișări
Imaginea articolului Toboşarul trupei AC/DC, amendat pentru posesie de canabis

Toboşarul trupei AC/DC, amendat pentru posesie de canabis

O eventuală condamnare a rockerului australian ar putea afecta turneul mondial al trupei AC/DC, potrivit site-ului sunlive.co.nz.

Magistratul neozeelandez însărcinat cu instrumentarea dosarului consideră că acest incident nu reprezintă o infracţiune minoră şi a refuzat să retragă acuzaţiile formulate împotriva muzicianului australian.

"El călătoreşte foarte mult în lume, iar acest incident este o infracţiune minoră. Va avea de suferit dacă va fi condamnat, iar acest lucru va afecta turneul trupei", a declarat Craig Tuck, avocatul muzicianului, al cărui nume real este Philip Witschke.

"Nu a fost un accident, aţi ignorat legea. V-aţi jucat de-a ruleta rusească", i-a răspuns judecătorul Robyn Paterson de la tribunalul districtual Tauranga.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înfiinţată la Sydney în 1973 şi este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) şi Phil Rudd (baterie).

Trupa AC/DC a susţinut, pe 16 mai, un concert la Bucureşti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiană a adus în Capitală show-ul "Black Ice", care promovează cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după "Stiff Upper Lip", susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici