Tom Cruise ia lecţii de regie de la fiica sa în vârstă de 4 ani

Tom Cruise spune că fiica sa, Suri, în vârstă de patru ani, îi oferă sfaturi în materie de regie atunci când se află pe platourile de filmare, actorul insistând asupra faptului că fetiţa are un talent înnăscut pentru această meserie, informează contactmusic.com.

17 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise ia lecţii de regie de la fiica sa în vârstă de 4 ani

Tom Cruise ia lecţii de regie de la fiica sa în vârstă de 4 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Cruise spune că Suri face pe şeful atât cu el, cât şi cu alţi cineaşti atunci când se află pe platourile de filmare.

"A crescut pe platouri. Le spune oamenilor să facă linişte pe platou. Stă acolo cu căştile pe urechi, se uită la scene şi îmi oferă sfaturi după filmare. Apoi mă aprobă sau altceva. Dacă cineva îi stă în cale... Kate făcea o dată un film şi regizorul stătea în faţa ei (a fetiţei, n.r.). S-a uitat la mine, l-a apucat pe regizor de haină şi i-a zis «Nu văd». După filmare, s-a dus la Kate şi i-a spus «A fost grozav» şi a sărutat-o. Are un talent natural", a spus Tom Cruise.

Actorii Tom Cruise şi Katie Holmes au declarat recent că îşi doresc pentru anul 2010 un al doilea copil.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici