Tom Cruise va juca din nou rolul din filmul "Jack Reacher"

Actorul american Tom Cruise îşi va relua rolul din filmul "Jack Reacher: Un glonţ la ţintă/ Jack Reacher" într-o continuare a acestui lungmetraj care va fi produsă de Paramount Pictures şi Skydance Productions.

191 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise va juca din nou rolul din filmul "Jack Reacher"

Tom Cruise va juca din nou rolul din filmul "Jack Reacher"

Tom Cruise a interpretat personajul Jack Reacher în thrillerul de acţiune omonim, lansat pe marile ecrane în 2012, informează contactmusic.com.

Filmul a avut la bază romanul "One Shot", publicat în 2005 de scriitorul britanic Lee Child. Jack Reacher a devenit apoi personajul principal dintr-o franciză literară.

Potrivit site-ului Deadline.com, un alt roman din această serie scrisă de Lee Child va fi ecranizat de Paramount Pictures în colaborare cu Skydance Productions.

Noul film va avea la bază romanul "Never Go Back", care a fost publicat în luna septembrie. Acesta este cel de-al 18-lea volum din seria "Jack Reacher".

În noul roman, Jack Reacher se întoarce în baza militară din Virginia în care a fost antrenat, pentru a se întâlni cu o bună prietenă, Susan Turner, devenită între timp comandantul acelei baze.

Când ajunge la destinaţie, el află că Susan a fost arestată şi este acuzat de o crimă comisă cu 16 ani în urmă. Totodată, Jack Reacher află că a avut un copil cu o femeie misterioasă.

Problema este că Jack nu îşi aminteşte niciunul dintre cele două evenimente şi se foloseşte de abilităţile sale speciale de investigator militar pentru a-şi spăla numele şi pentru a o găsi pe Susan.

Cele două companii de producţie caută în prezent un scenarist pentru noul proiect, întrucât Christopher McQuarrie, scenaristul şi regizorul primului film, va fi ocupat în perioada următoare cu filmările de la cel de-al cincilea opus al francizei "Misiune: Imposibilă".

Filmul "Jack Reacher" a fost considerat un semieşec de casă, întrucât a obţinut încasări de doar 80 de milioane de dolari în America de Nord, dar a fost salvat de box office-ul internaţional şi a obţinut în cele din urmă încasări mondiale de 218,3 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici