Tom Hanks, dezvăluiri despre Clint Eastwood: "Îi tratează pe actori ca pe nişte cai"

Actorul Tom Hanks a declarat în cadrul Graham Norton Show că pe platourile de filmare pentru "Sully", regizorul Clint Eastwood a fost "extrem de intimidant" şi că "îi tratează pe actori ca pe cai", informează The Guardian.

5635 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks, dezvăluiri despre Clint Eastwood: "Îi tratează pe actori ca pe nişte cai"

Tom Hanks, dezvăluiri despre Clint Eastwood: "Îi tratează pe actori ca pe nişte cai"

Tom Hanks a lucrat pentru prima dată alături de Clint Eastwood în "Sully", povestea bazată pe fapte reale a pilotului Chelsey Sullenberger, care a devenit erou după ce a reuşit o aterizare pe râul Hudson în 2009.

În film, Tom Hanks îl interpretează pe Chesley "Sully" Sullenberger, care a devenit erou naţional în State, după ce a salvat 155 de pasageri, aterizând forţat în râul Hudson, pe 1 ianuarie 2009.

De asemenea, Hanks a afirmat că adevăratul pilot Sullenberger a fost o prezenţă puternică pe platoul de filmare şi că îl critica pe Eastwood pentru lipsa lui de punctualitate, când ajungea după 20 de minute de întârziere.

"Sully" a avut un succes de box-office, cu încasări de peste 100 de milioane de dolari in SUA, de la lansarea din septembrie.

Filmul este un potenţial câştigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film în 2017, potrivit predicţiilor din presa americană.

"Sully" a urmat filmului regizat de Eastwood în 2014, "American Sniper", în care Bradley Cooper joacă rolul lui Chris Kyle, eroul din marina Statelor Unite ale Americii, Chris Kyle.

Mai multe dintre declaraţiile lui Tom Hanks despre Clint Eastwood, aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici