Tom Jones şi-a asigurat părul de pe piept pentru 3,5 milioane de lire sterline

Cântăreţul britanic Tom Jones şi-a asigurat părul de pe piept, care încă mai face furori printre doamne, pentru suma de 3,5 milioane de lire sterline (4,66 de milioane de euro).

2 afișări
Imaginea articolului Tom Jones şi-a asigurat părul de pe piept pentru 3,5 milioane de lire sterline

Tom Jones şi-a asigurat părul de pe piept pentru 3,5 milioane de lire sterline

Sir Tom Jones, în vârstă de 67 de ani, a decis să-şi asigure părul des de pe piept, care l-a transformat într-un star sexy printre doamne, pentru fabuloasa sumă de 3,5 milioane de dolari, informează mirror.co.uk.

Compania de asigurări a evaluat propunerea starului şi apoi a decis să încheie un contract cu acesta.

"Ca şi vinul, Tom se face din ce în ce mai bun pe măsură ce înaintează în vârstă", a indicat o sursă.

"Chiar şi la 67 de ani, doamnele adoră mişcările lui de şolduri şi părul" de pe piept care se poate vedea prin deschizătura cămăşii, a adăugat aceeaşi sursă.

Sir Tom, care în prezent se află în Los Angeles, unde lucrează la un nou album, nu este singura vedetă care şi-a asigurat o parte a trupului pe o sumă fabuloasă.

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi top modelul german Heidi Klum şi-au asigurat picioarele, în timp ce actriţa Jennifer Lopez şi-a asigurat celebrul posterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici