Tom şi Jerry, din nou pe marile ecrane (Video)

Tom şi Jerry, îndrăgitele personaje de desene animate, vor fi readuse la viaţă de studiourile Warner Bros., urmând să apară într-un lungmetraj pentru marile ecrane, informează variety.com.

727 afișări
Imaginea articolului Tom şi Jerry, din nou pe marile ecrane (Video)

Tom şi Jerry, din nou pe marile ecrane

Dan Lin, producătorul executiv al proiectelor "Sherlock Holmes" şi "Terminator: Salvarea", ce vor fi lansate în 2009, va adapta pentru marile ecrane povestea începuturilor relaţiei dintre motanul Tom şi şoricelul Jerry, proprietate a companiei Hanna-Barbera. Astfel, spectatorii vor putea afla cum s-au întâlnit cei doi prima oară şi cum a apărut rivalitatea dintre ei, cum s-au rătăcit în oraşul Chicago şi cum au fost nevoiţi să colaboreze pentru a se întoarce acasă.

Scenariul va fi scris de Eric Gravning.

Warner Bros. a achiziţionat drepturile asupra popularului desen animat şi are în derulare mai multe proiecte pentru marele ecran, dar şi pentru alte seriale de televiziune.

Studiourile Warner au avut succes cu lansarea lungmetrajului "Scooby-Doo", după ce acesta a obţinut încasări de 457 de milioane de dolari pe plan mondial, în sălile de cinematograf, urmând să apară în curând şi pe suport DVD. Tot studiourile Warner Bros. au avut ideea să îl distribuie pe Michael Jordan alături de personaje de desene animate, în filmul "Space Jam - Meciul secolului" (1996), şi pe Brendan Fraser, în filmul "Looney Tunes: Noi aventuri" (2003).

Interesul pentru noi lungmetraje inspirate din desenele animate clasice a revenit după ce producţia "Alvin şi veveriţele" a avut un mare succes comercial în 2007, obţinând încasări de 360 de milioane de dolari, depăşind cu mult toate aşteptările producătorilor de la studiourile Fox. Filmul a avut un buget de 60 de milioane de dolari, iar producătorii au decis să lanseze o continuare, în 2010.

Veniturile potenţiale din box office-ul internaţional, vânzările de DVD-uri şi de materiale promoţionale, precum şi eventualele continuări ale filmelor şi încasările din drepturile de difuzare pe posturile de televiziune sunt mult prea atractive pentru a putea fi neglijate.

Seria originală de desene animate "Tom şi Jerry" a fost compusă din 114 episoade scurte, produse de studiourile MGM între 1940 şi 1960. Seria a câştigat şapte premii din partea Academiei de film americane. Noi episoade au fost produse după 1960, iar compania Warner Bros. a lansat filmul "Tom and Jerry: The Movie" în 1992.

Scooby Doo

Space Jam

Looney Tunes - Back In Action

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici