Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe, va juca în serialul "Californication"

Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe şi fostul soţ al starletei Pamela Anderson, va debuta ca actor pe micile ecrane cu un rol în următorul sezon al serialului "Californication".

64 afișări
Imaginea articolului Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe, va juca în serialul "Californication"

Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe, va juca în serialul "Californication" (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit E!Online, rockerul american va putea fi văzut într-un episod din acest serial. El va interpreta rolul unui cântăreţ care se întâlneşte cu personajul Hank, interpretat de David Duchovny, în pauza unui concert pe care îl susţine în barul unui hotel, informează femalefirst.co.uk.

Tommy Lee se alătură astfel altor nume mari din industria showbizului, precum Rob Lowe şi fiica solistului Lenny Kravitz, Zoe, care vor avea câteva apariţii în calitate de invitaţi speciali în cel de-al patrulea sezon al serialului "Californication".

Cel de-al patrulea sezon al serialului "Californication" va debuta în această toamnă pe postul TV Showtime.

Serialul de televiziune "Californication", care este difuzat şi în România, îl are în rolul principal pe David Duchovny şi prezintă viaţa unui romancier care suferă de un blocaj de inspiraţie şi de o criză a vârstei a doua. Serialul a câştigat un premiu Emmy şi un Glob de Aur.

Thomas Lee Bass, cunoscut sub numele de Tommy Lee, este un muzician american în vârstă de 47 de ani, membru fondator al trupei rock Mötley Crüe. Toboşarul acestei trupe a înfiinţat în 1999 grupul de rap-metal Methods of Mayhem şi lansează cu regularitate diverse proiecte solo. Tommy Lee, fostul soţ al actriţei Heather Locklear, a fost căsătorit şi cu Pamela Anderson, din 1995 până în 1998, cu care are doi copii.

Mötley Crüe este o trupă glam-rock americană, înfiinţată în Los Angeles, în 1981, de basistul Nikki Sixx şi toboşarul Tommy Lee, cărora li s-au alăturat ulterior chitaristul Mick Mars şi solistul Vince Neil. Mötley Crüe a lansat nouă albume de studio şi a vândut peste 80 de milioane de discuri pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici