Toni Braxton: Aş putea să pozez pentru Playboy

Cântăreaţa americană Toni Braxton a postat recent un mesaj pe Twitter în care afirmă că ar putea să pozeze în 2011 pentru coperta revistei Playboy, informează huffingtonpost.com.

124 afișări
Imaginea articolului Toni Braxton: Aş putea să pozez pentru Playboy

Toni Braxton: Aş putea să pozez pentru Playboy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un nou an aduce oportunităţi noi. Aşadar, m-am gândit să iau în considerare oferta revistei Playboy care doreşte ca eu să pozez în acest an pe coperta lor. Ce credeţi despre asta?", a declarat Toni Braxton. "Mi-ar plăcea să pozez cu Hugh Hefner. E cel mai sexy bărbat trecut de 30 de ani pe care îl cunosc", a glumit cântăreaţa americană.

Toni Braxton, în vârstă de 43 de ani şi mama a doi băieţi, i-a asigurat pe fanii ei că fotografiile "vor fi făcute cu mult bun gust" şi nu vor fi nud.

"Îmi voi arăta doar puţin din sâni şi din fese. Mi-au cerut de trei ori în trecut să pozez pentru ei", a adăugat Toni Braxton.

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Toni Braxton are în palmares şase premii Grammy şi a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial.

Toni Braxton a solicitat în luna octombrie, printr-o procedură judecătorească, să fie plasată sub incidenţa legii falimentului, susţinând că datoriile sale, constând în facturi neachitate şi împrumuturi nerambursate, se ridică la o sumă cuprinsă între 10 milioane de dolari şi 50 de milioane de dolari.

Cântăreaţa a mai cerut o dată să fie plasată sub protecţia legii falimentului din Statele Unite, în 1998, iar în martie 2010 a fost dată în judecată pentru neachitarea unor taxe federale în valoare de 400.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici