Tony Danza divorţează după o căsnicie de 24 de ani

Actorul american Tony Danza, celebru pentru rolurile din serialele de televiziune "Cine este şeful?/ Who's The Boss?" şi "Taxi", a depus actele de divorţ, vineri, pentru a pune capăt mariajului său cu actriţa Tracy Robinson, care a durat 24 de ani, informează dailymail.co.uk.

139 afișări
Imaginea articolului Tony Danza divorţează după o căsnicie de 24 de ani

Tony Danza divorţează după o căsnicie de 24 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american, în vârstă de 60 de ani, a decis astfel să pună capăt pentru totdeauna mariajului său cu Tracy Robinson, de care se despărţise în 2006.

Cei doi actori s-au căsătorit în iunie 1986 şi au împreună două fiice: Katherine, în vârstă de 23 de ani, şi Emily, în vârstă de 17 ani.

Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru Tony Danza, actorul american de origine italiană divorţând de prima lui soţie Rhonda Yeoman la mijlocul anilor '70. Tony şi Rhonda s-au cunoscut în timpul studenţiei, iar mariajul lor a durat doar doi ani. Ei au împreună un fiu în vârstă de 40 de ani.

Actorul american a devenit celebru în 1978 odată cu rolul unui boxer şi şofer de taxi - Tony Banta - în serialul "Taxi" din anii '70. Succesul de care s-a bucurat acest serial, dar şi nominalizarea la Globul de Aur, i-au adus actorului Tony Danza următorul rol important din carieră - Tony Micelli, un fost jucător de baseball devenit dădacă şi menajeră în serialul "Cine este şeful?/ Who's The Boss?". Pentru rolul din acest serial, difuzat între anii 1984 şi 1992, Tony Danza a fost nominalizat de trei ori la Globul de Aur. Serialul a reprezentat o rampă de lansare şi pentru tânăra actriţă Alyssa Milano.

Printre rolurile sale notabile din ultimii ani se numără cel din filmul "Crash/ Poveşti din L.A.", desemnat cel mai bun film la gala premiilor Oscar din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici