Top 10 alimente care măresc libidoul

Stresul cotidian, alimentaţia bogată în calorii şi stilul de viaţă dezorganizat sunt principalii factori care duc la scăderea libidoului.

158 afișări
Imaginea articolului Top 10 alimente care măresc libidoul

Top 10 alimente care măresc libidoul (Imagine: Gândul)

Specialiştii în nutriţie susţin că viaţa sexuală poate fi îmbunătăţită prin adăugarea în dieta zilnică a câtorva alimente care au capacitatea de a mări libidoul. În plus, experţii recomandă evitarea dulciurilor şi a alimentelor modificate caloric.

Căpşunile, de exemplu, au un aspect sexy şi pot fi folosite şi în jocul erotic dintre parteneri. Nutriţioniştii spun că aceste fructe conţin anumiţi antioxidanţi care îmbunătăţesc circulaţia sanguină, fapt ce va dubla şansele de a te simţi bine între aşternuturi.

Citeşte mai multe despre alimentele care măresc libidoul pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici