TOP 10 Cei mai bine plătiţi actori de comedie. Suma fabuloasă câştigată de Jerry Seinfeld în 2018

Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV de succes "Seinfeld", rămâne cel mai bine plătit actor de comedie din lume, după ce, în ultimele 12 luni, a câştigat 57,5 milioane de dolari, informează contactmusic.net.

1852 afișări
Imaginea articolului TOP 10 Cei mai bine plătiţi actori de comedie. Suma fabuloasă câştigată de Jerry Seinfeld în 2018

TOP 10 Cei mai bine plătiţi actori de comedie. Suma fabuloasă câştigată de Jerry Seinfeld în 2018

Mare parte din această sumă a fost câştigată din spectacolele sale de stand up comedy, seria sa "Comedians in Cars Getting Coffee", difuzată de Netflix, şi redifuzarea serialului "Seinfeld" (1989) pe platforma Hulu.

Actorul în vârstă de 64 de ani a ocupat primul loc în topul Forbes în fiecare an, din 2006, cu excepţia lui 2016, când a fost surclasat de Kevin Hart, în vârstă de 39 de ani.

De altfel, anul acesta, Hart a ocupat locul al doilea în acest top, cu încasări de 57 de milioane de dolari.

Podiumul este completat de Dave Chappelle, care a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018.

Topul 10 mai este format din Chris Rock- 30 de milioane de dolari, Ricky Gervais - 25 de milioane de dolari, Gabriel Iglesias - 20,5 milioane de dolari, Terry Fator - 18 milioane de dolari, Jim Gaffigan - 17,5 milioane de dolari, Jeff Dunham - 16,5 milioane de dolari, Sebastian Maniscalco - 15 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici