Top 10 cele mai populare aplicaţii pentru Android în iulie 2017. Aplicaţiile pe care nu trebuie să le ratezi

Facebook continuă să domine autoritar piaţa globală de aplicaţii mobile. Din top zece cele mai descărcate aplicaţii din Google Play în luna iulie a acestui an, şase aparţin gigantului din industria social media, scrie Go4IT.

4595 afișări
Imaginea articolului Top 10 cele mai populare aplicaţii pentru Android în iulie 2017. Aplicaţiile pe care nu trebuie să le ratezi

Top 10 cele mai populare aplicaţii pentru Android în iulie 2017. Aplicaţiile pe care nu trebuie să le ratezi

Totodată, primele patru locuri în topul celor mai descărcate titluri pentru Android sunt ocupate de aplicaţii ale companiei: WhatsApp, Messenger, Facebook şi Instagram. Pe locurile şase şi zece se situează Facebook Lite şi Messenger Lite.

Combinat, cele şase aplicaţii deţinute de Facebook au fost descărcate de 297 milioane de ori în iulie, după cum se vede în infograficul de mai jos realizat de Statista.

Doar dezvoltatorii cu resurse financiare mari au succes

Pentru dezvoltatorii de aplicaţii mobile este din ce în ce mai dificil să câştige bani de pe urma acestora, din cauza competiţiei acerbe şi a aşteptărilor tot mai mari ale utilizatorilor, potrivit unui studiu al companiei de cercetare a pieţei Gartner. Conform analiştilor, pentru ca o aplicaţie să se impună pe piaţă, aceasta trebuie să fie de calitate şi să ofere multe funcţionalităţi.

CITEŞTE CONTINUAREA PE GO4IT

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici