Top 3 parcuri de distracţii pentru copii la care visează adulţii

Disneyland din Paris, Prater din Viena sau PortAventura din Spania, aflat în apropierea Barcelonei, sunt destinaţii pentru o vacanţă de neuitat.

259 afișări
Imaginea articolului Top 3 parcuri de distracţii pentru copii la care visează adulţii

Top 3 parcuri de distracţii pentru copii la care visează adulţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vreţi să vă faceţi fericiţi copiii în vacanţă, duceţi-i într-unul din marile parcuri de distracţii ale Europei. Astfel, puteţi alege între Disneyland din Paris, Prater din Viena sau PortAventura din Spania, aflat în apropierea Barcelonei.

Disneyland-ul este format din trei parcuri tematice: Disney Village, Disneyland Park şi Walt Disney Studios. Pentru cele mai populare atracţii ale parcului există un sistem special de programare numit "Fast-Pass", care vă scuteşte de aglomeraţie. Astfel, vizitatorii trebuie doar să introducă într-un automat cardul primit la intrarea în parc şi vor primi un bilet cu care trebuie să se prezinte ulterior la turul ales.

Citeşte mai multe despre marile parcuri de distracţii ale Europei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici