TOP 5 Cele mai frumoase croaziere de iarnă. La cât ajung tarifele pentru o vacanţă pe fluvii exotice

Din Amazon până în Zambezi, sezonul de iarnă vine cu o ofertă bogată de croaziere pe fluvii exotice, care pornesc de la 4.500 de dolari de persoană, potrivit The Telegraph.

2739 afișări
Imaginea articolului TOP 5 Cele mai frumoase croaziere de iarnă. La cât ajung tarifele pentru o vacanţă pe fluvii exotice

TOP 5 Cele mai frumoase croaziere de iarnă. La cât ajung tarifele pentru o vacanţă pe fluvii exotice

Zambezi

Malurile apelor din Botswana găzduiesc una dintre cele mai bogate faune din Africa, iar vastul Parc Naţional Chobe adăposteşte elefanţi, lei, girafe şi hipopotami. Croazierele pe fluviul Zambezi încep din Kasane, iar excursiile includ cascada Victoria, Cape Town şi Johannesburg. Preţul pentru o astfel de călătorie poate porni de la 9.500 de dolari pentru nouă nopţi.

Irrawaddy din Mandalay

Irrawaddy leagă cei mai înalţi gheţari din Himalaya de apele tropicale din Oceanul Indian, prin câmpiile vaste ale Myanmarului. Cele mai potrivite luni pentru croaziere sunt între noiembrie şi februrie, când căldura şi umiditatea sunt la niveluri coborâte. Croazierele pornesc din Mandalay, trec prin Bagan şi includ templul budist din Ananda. O astfel de excursie costă de la 3.500 de dolari pentru şapte nopţi.

Bagan

Din Tibetul central, prin statul indian Assam, fluviul de aproape trei mii de kilometri Brahmaputra trece prin Bangladesh, se uneşte cu Gangele şi ajunge în golful Bengal. Turiştii pot vedea plantaţii de ceai, junglă deasă, rinoceri, vulturi, delfini. O croazieră porneşte de la 4.500 de dolari pentru şapte nopţi.

Nil

Cele mai multe croaziere pe Nil acoperă o distanţă de aproape 200 de kilometri, între Luxor şi Aswan, incluzând Valea Regilor, o zi de şedere în Cairo şi vizite la piramidele din Giza şi Saqqara. Majoritatea croazierelor pornesc de la 4.500 de dolari pentru nouă nopţi.

Amazon

Fluviul parcurge o varietate bogată de peisaje, unde se găseşte o faună spectaculoasă. Croazierele, de la 4.500 de dolari pentru 14 nopţi, pornesc din oraşul brazilian Manaus şi oferă turiştilor şansa de a vedea delfini, broaşte taricaya, lamantini, păsări colorate. Excursiile includ Parcul Naţional Anavilhanas şi arhipelagul Rio Negro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici