Top 5 cele mai romantice destinaţii din lume

Care este cel mai potrivit loc pentru a spune "te iubesc"? Care este locul ideal pentru a-i cere mâna? Unde să mergi pentru a simţi din nou fluturi în stomac? Gândul îţi prezintă un top 5 al celor mai romantice destinaţii din Europa. Evident, alegerea o faci cu inima, pe care trebuie s-o împarţi cu jumătatea ta.

86 afișări
Imaginea articolului Top 5 cele mai romantice destinaţii din lume

Top 5 cele mai romantice destinaţii din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oia, Santorini, Grecia.

Sculp­tată în stânci, Oia este una dintre cele mai pitoreşti destinaţii ale lumii. Aflată la 11 kilometri de capitala insulei, Fira, deasupra lumii - iar cei care ajung aici vor înţelege de ce - Oia e spaţiul tradiţiilor, al albului atotputernic, al acoperişurilor colorate, tipice insulelor din Cyclade, al străduţelor înguste numai bune de bătut cu piciorul şi al apusurilor de soare senzaţionale. Nu le rata. Sunt de legendă.

Citeşte mai multe despre cele mai romantice destinaţii din lume pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici