Top Forbes 2016: Taylor Swift, One Direction şi Adele-cei mai bine plătiţi muzicieni - VIDEO

Taylor Swift, în vârstă de 26 de ani, a încasat 170 de milioane de dolari. Formaţia One Direction are venituri de 110 milioane de dolari. Adele, în vârstă de 28 de ani, a avut venituri de 80,5 milioane de dolari. Madonna şi Rihanna pe locurile patru şi cinci în Forbes.

377 afișări
Imaginea articolului Top Forbes 2016: Taylor Swift, One Direction şi Adele-cei mai bine plătiţi muzicieni - VIDEO

Top Forbes 2016: Taylor Swift, One Direction şi Adele-cei mai bine plătiţi muzicieni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Taylor Swift este muzicianul cel mai bine plătit din 2016. Venituri de 170 de milioane de dolari, obţinute din turneul mondial, înregistrări muzicale şi contracte de publicitate.

Grupul britanic One Direction se află pe locul al doilea în acest clasament, cu venituri de 110 milioane de dolari, din turneul mondial „On The Road Again“.

Pe locul al treilea este cântăreaţa Adele cu venituri de 80,5 milioane de dolari obţinuţi din albumul „25“ şi din concertele sale.

Madonna, care şi-a încheiat de curând turneul mondial „Rebel Heart“, întins pe durata a doi ani, este pe locul al patrulea cu venituri de 76,5 milioane de dolari.

Rihanna a avut venituri de 75 de milioane de dolari.

Mai multe detalii:

http://www.forbes.com/sites/hayleycuccinello/2016/11/15/the-30-highest-paid-celebrities-under-30-in-2016/#13ab4307fc27

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici