Taylor Swift se desparte de Tom Hiddleston după doar trei luni

Vestea că Taylor Swift şi Tom Hiddleston sunt într-o relaţie a apărut după ce au fost văzuţi împreună la Met Gala în mai, iar de atunci au fost inseparabili. Însă surse apropiate vedetelor spun că s-au despărţit, relatează BBC.

781 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift se desparte de Tom Hiddleston după doar trei luni

Taylor Swift se desparte de Tom Hiddleston după doar trei luni

Cuplul Taylor Swift şi Tom Hiddleston a fost numit de jurnalişti "Hiddleswift". În aceste trei luni de relaţie, Taylor a mers inclusiv în Anglia pentru a-i cunoaşte familia lui Tom. Totuşi, surse apropiate vedetelor spun că s-au despărţit, dar că "vor rămâne în continuare prieteni."

Relaţia lor a început după ce DJ-ul şi cântăreţul scoţian de muzică pop, Calvin Harris, s-a despărţit în iunie de Taylor Swift, după 15 luni de relaţie, Harris fiind cel care a pus capăt relaţiei, potrivit unor surse E! News.

Potrivit surselor, Taylor şi Tom nu par să fie afectaţi de despărţire. Cântăreaţa a fost fotografiată părăsind o sală de fitness din New York cu zâmbetul pe buze, în timp ce actorul era entuziast şi fericit pe platoul de filmare din Australia al peliculei "Thor", alături de actorii Idris Elba şi Chris Hemsworth.

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, şi-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, intitulat "1989".

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja zece premii Grammy, 19 American Music Awards, 11 Country Music Association Awards, opt Academy of Country Music Awards şi 22 Billboard Music Awards, zece People's Choice Awards şi 25 Teen Choice Awards. În sfera compoziţiei, Taylor Swift a primit onoruri şi din partea Songwriters Hall of Fame. Swift deţine cinci recorduri în Cartea Recordurilor Guinness.

Tom Hiddleston, în vârstă de 35 de ani, şi-a făcut debutul pe marile ecrane în mai multe filme, precum "Miss Austen Regrets", "Archipelago" şi seriale ("Wallander", The Hollow Crown" sau "Suburban Shootout"), dar a cunoscut adevărata faimă odată cu interpretarea lui Loki, în franciza produsă de Marvel.

În anul 2012, a câştigat premiul Empire la categoria "Best Male Newcomer", pentru rolul din filmul "Thor", iar în 2013, a înregistrat două câştiguri la premiile MTV Movie Awards, categoria "Best Villain/ Cel mai bun răufăcător", pentru pelicula "The Avengers/ Răzbunătorii" (2012) şi categoria "Best Fight/ Cea mai bună luptă", pentru interpretarea în acelaşi film.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici