Top-modelul israelian Bar Refaeli a născut al treilea său copil

Top-modelul israelian Bar Refaeli a născut o fetiţă, sâmbătă, acesta fiind al treilea copil al ei cu soţul său, omul de afaceri Adi Ezra, potrivit programme-tv.net.

1292 afișări
Imaginea articolului Top-modelul israelian Bar Refaeli a născut al treilea său copil

Top-modelul israelian Bar Refaeli a născut al treilea său copil

"Iată ce înseamnă adevăratul glam", a scris top-modelul în vârstă de 34 de ani într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ţinută de spital, într-un salon de maternitate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is what real GLAM looks like. 3rd baby in 3.5 years. 🐣🐣🐣 #FamilyIsEverything Life is beautiful ♥️

O postare distribuită de Bar Refaeli (@barrefaeli) pe

Ian 18, 2020 la 2:12 PST

 

"Al treilea copil în trei ani şi jumătate", "Viaţa este frumoasă", a mai scris Bar Refaeli, precizând că familia este cel mai important lucru pentru ea.

Bar Refaeli, care este căsătorită cu omul de afaceri Adi Ezra din septembrie 2015, mai are două fiice, Liv, care are 3 ani şi jumătate, şi Elle, în vârstă de 2 ani şi două luni.

Bar Refaeli a apărut în revista Sports Illustrated în 2009 şi 2010 şi este unul dintre "îngerii" casei de lenjerie intimă Victoria's Secret. Actriţă şi femeie de afaceri, Bar Refaeli este considerată unul dintre cele mai celebre modele din Israel.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici