Topless la finala Euro-2012: Militantele de la Femen s-au dezbrăcat în faţa stadionului Olimpic din Kiev - FOTO

Şase femei, militante ale mişcării ucrainene Femen, au protestat topless, duminică, la Kiev, faţă de prezenţa preşedintelui Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, la finala Campionatului European de fotbal.

852 afișări
Imaginea articolului Topless la finala Euro-2012: Militantele de la Femen s-au dezbrăcat în faţa stadionului Olimpic din Kiev - FOTO

Şase femei au protestat topless faţă de prezenţa preşedintelui Belarusului la finala Euro-2012

Tinerele femei, pe jumătate dezbrăcate, au protestat în faţa stadionului Olimpic din Kiev, unde în această seară va avea loc finala Euro-2012.

Una dintre protestatare purta perucă şi mustaţă falsă pentru a semăna cu preşedintele Belarusului, vizat de interdicţii de călătorie în Europa din cauza atingerilor aduse libertăţilor în ţara sa.

Participantele la protest au afişat un banner pe care era scris "UEFA nu are scrupule", cu referire la acceptarea lui Lukaşenko la finala de la Kiev.

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a fost calificat de precedenta administraţie americană ca fiind "ultimul dictator al Europei".

Ambasadorul Belarusului în Ucraina a anunţat că înainte de a asista la finală, Lukaşenko se va întâlni cu omologul său ucrainean Viktor Ianukovici. Administraţia ucraineană nu a fost în măsură, duminică, să confirme sau să infirme vizita lui Aleksandr Lukaşenko.

Spania şi Italia se întâlnesc duminică seară, de la ora 21.45, la Kiev, în finala Campionatului European de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici