Topul celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit 30 de ani - GALERIE FOTO

Cântăreaţa Lady Gaga s-a situat pe prima poziţie a topului din 2011 al celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit încă vârsta de 30 de ani, realizat de revista Forbes.

511 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit 30 de ani - GALERIE FOTO

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit bbc.co.uk, cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 25 de ani, a câştigat 90 de milioane de dolari în 2010. Anul trecut, artista a susţinut 137 de concerte în 22 de ţări.

La doar 17 ani, cântăreţul canadian Justin Bieber este cel mai tânăr star din Top 10, clasându-se pe poziţia a doua, cu venituri de 53 de milioane de dolari în 2010. Cântăreţul a susţinut un turneu mondial, a lansat un film care îi prezintă concertele, dar şi albumul de studio "My World 2.0".

LeBron James, jucătorul echipei de baschet Miami Heat, ocupă poziţia a treia. Sportivul american în vârstă de 26 de ani a obţinut în 2010 venituri de 48 de milioane de dolari.

Jucătorul elveţian de tenis Roger Federer, în vârstă de 29 de ani, s-a clasat pe locul al patrulea, încasând 47 de milioane de dolari în 2010, după ce a semnat 10 contracte de sponsorizare cu companii majore, precum Nike, Rolex şi Wilson.

Cântăreaţa americană de muzică country Taylor Swift, în vârstă de 21 de ani, se află pe locul al cincilea, cu venituri de 45 de milioane de dolari, graţie unui turneu profitabil şi vânzărilor spectaculoase înregistrate de albumul ei "Speak Now", de trei ori premiat cu discul de platină de la lansarea sa în octombrie 2010.

Cântăreaţa americană Katy Perry, în vârstă de 26 de ani, ocupă locul al şaselea, cu 44 de milioane de dolari, graţie albumului ei intitulat "Teenage Dream", care s-a clasat în fruntea topurilor muzicale americane, unor contracte de publicitate şi a unui parfum.

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, se află pe locul al şaptelea. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a încasat 38 de milioane de dolari anul trecut, din salarii, prime şi contracte de sponsorizare, inclusiv cel cu brandul Nike.

Cântăreaţa americană Beyonce, fostul lider din 2010 al acestui clasament, a coborât pe poziţia a opta, cu 35 de milioane de dolari. Artista americană în vârstă de 29 de ani nu a mai susţinut turnee şi nici nu a lansat un album nou în 2010. Următorul ei material de studio, intitulat "4", va fi lansat pe piaţă la sfârşitul lunii iunie.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi, jucătorul echipei F.C. Barcelona, ocupă locul al nouălea, cu venituri de 32 de milioane de dolari obţinute în 2010. Starul în vârstă de 23 de ani a fost desemnat, în 2010, cel mai bun fotbalist al anului şi a încheiat contracte de sponsorizare foarte profitabile.

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal încheie topul 10 al celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit încă 30 de ani, cu venituri de 31 de milioane de dolari obţinute în 2010. Din această sumă, 10,5 milioane de dolari reprezintă premiile câştigate doar din tenis. Jucătorul spaniol în vârstă de 25 de ani a încheiat şi contracte publicitare cu câteva branduri de renume, precum Bacardi şi Giorgio Armani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici