Topul celor mai scumpe ceasuri din lume

Diamante, platină, aur alb, safire sau fragmente de meteoriţi sunt câteva dintre materialele pe care maeştrii în orologerie le folosesc pentru a crea cele mai rare şi mai scumpe ceasuri din lume.

145 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai scumpe ceasuri din lume

Topul celor mai scumpe ceasuri din lume (Imagine: www.businessmagazin.ro)

Cel mai scump ceas din lume, lansat în acest an de producătorul elveţian Louis Moinet, este conceptul Meteoris: un set din patru ceasuri, pentru fiecare fiind folosite fragmente de meteoriţi de pe Marte, de pe Lună, dintr-un asteroid şi din cel mai vechi meteorit găsit pe Terra, numit "Rosetta Stone". Meteoris costă 4,6 milioane de dolari.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe ceasuri din lume pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici