Topul celor mai sexy femei din lume - GALERIE FOTO

Actriţa americană Megan Fox, eroina din seria "Transformers", s-a clasat, pentru al doilea an consecutiv, în fruntea topului celor mai sexy femei din lume, în urma unui sondaj realizat de ediţia americană a revistei FHM, informează femalefirst.co.uk.

482 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai sexy femei din lume - GALERIE FOTO

Megan Fox (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Megan Fox este a doua femeie din istoria acestor clasamente care este desemnată câştigătoare în doi ani consecutivi, după Jennifer Lopez, fruntaşa din 2001 şi 2002.

Pe locul al doilea s-a clasat actriţa Jessica Alba.

Podiumul a fost completat de Scarlett Johansson.

Locul al patrulea i-a revenit actriţei americane Jessica Biel.

Madeline Zima, starul din serialul de televiziune "Californication", a ocupat a cincea poziţie, marcând astfel cea mai înaltă poziţie ocupată de o debutantă în acest clasament.

Top-modelul Adriana Lima a urcat de pe locul al 36-lea, ocupat în 2008, pe poziţia a şasea.

Actriţa canadiană Elisha Cuthbert, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune "24", a ocupat locul a şaptelea.

Starleta Heidi Montag s-a clasat pe locul al optulea.

Actriţa Anne Hathaway a profitat de nominalizarea la Oscar din acest an, urcând 42 de poziţii, până pe poziţia a noua.

Topul 10 al celor mai sexy femei din lume este încheiat de o altă debutantă, cântăreaţa Katy Perry.

O altă urcare impresionantă în acest clasament de 100 de locuri a fost reuşită de Britney Spears, clasată pe locul 100 în urmă cu un an, care a ajuns la această ediţie pe locul al 12-lea.

Câteva actriţe americane, trecute de prima tinereţe, au reuşit să obţină locuri onorabile în acest clasament: Salma Hayek, în vârstă de 42 de ani, s-a clasat pe locul al 29-lea, Jennifer Aniston, în vârstă de 40 de ani, pe locul 50, iar Halle Berry, în vârstă de 42 de ani, pe locul al 61-lea.

Clasamentul celor mai sexy 100 femei din lume, realizat de revista FHM, se află la cea de-a 15-a ediţie în acest an şi a fost alcătuit pe baza voturilor exprimate de peste 10 milioane de cititori din lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici